Och vinnaren är…

Jag måste erkänna att jag själv känner mig som en vinnare idag eftersom Stella åt hela sin broccoliportion på dagis. Nöjd! Åh, hoppas så på att kunna hålla hennes matvanor någorlunda varierade. Kitty är väldigt petig och krånglig med maten och det är ju så tråkigt för alla, allra mest för henne själv!

Men nu till viktigare saker, trumvirvel, vinnaren i veckans tävling är:

Grattis Emelie! Tänker också på det där ibland, visst borde man alltid få ta med sig sina goda rester hem, en sådan bra idé! Maila din adress till amysblogg@hotmail.com

Och tack alla andra för roliga listor, måste nog sammanställa och lägga upp alltihop här någon dag – men nu dags att sova! Hu, vad morgontrött jag varit den här veckan, men så är det ju ibland… Godnatt!

7 tankar om “Och vinnaren är…

 1. Hej Amy,

  Oj, vilken glad överraskning! Här sitter jag och har lite halvtråkigt på jobbet och så kikar jag in på din blogg (som jag alltid gör någon gång per dag) och ser att jag vunnit! Tusen tack! Jag mailar på en gång!

  //Emelie

 2. Hej Amy!

  Härligt när barnen äter bra! Min lille kille på 6 mån har precis börjat med mat och är väldigt glad i det 🙂 Skönt att slippa oroa sig så mycket över den biten.
  Jag har ett par frågor, vi ska åka till Californien i 3 veckor på semester, tänkte höra om du på rak arm kommer på några stora skillnader mellan USA och Sverige när det gäller barn, maten eller något annat som man kanske inte tänker på här hemma? Hur är det med amning, gör man det offentligt? Och slutligen en fråga av lite annan karaktär; är det krångligt att använda en Mac med amerikansk tangentbord när man skriver på svenska..?

  Tack för din alltid lika mysiga blogg! Har snappat upp en hel del shopping- och mattips som jag ska passa på att utforska lite mer nu när vi ska vara i USA ett litet tag 🙂

  Kram från en resfebrig mamma…

  • Åh, vad spännande med långresa, förstår att det känns lite nervöst! En stor skillnad jag genast tänker på är att välling inte finns här, så ta med ett litet lager om din lille vill ha det. Grönsakspuréer etc finns på burk som i Sverige, en hel del att välja på. Om du köper fruktpuré, tänk på att titta på innehållsförteckningen för ibland häller de i socker etc och de vill man ju helst undvika!

   När det gäller amningen så tyckte jag att det var helt ok att amma offentligt för det mesta, inte på fin restaurang kanske… Och så är det helt klart mer ovanligt så man vill nog helst sätta sig lite diskret + absolut ha någon tunn filt att hänga över.

   Jag tycker det funkar jättebra med amerikanskt tangentbord på min mac!!! Man ställer bara in det till svenskt, så då är det som ett svenskt under tangenterna om du förstår hur jag menar… Alltså om man är van vid att skriva mycket på dator och inte tittar så mycket på tangenterna märker man inte alls av att tangentbordet är amerikanskt. Var i valet och kvalet när min dator kraschade i januari men bestämde mig för amerikansk och är nöjd!

   Ha en härlig resa!!!! Kram Amy

   • Hej igen!

    Tusen tack för ditt snabba och långa svar, nu känns det som jag har något mer koll på läget! Näst sista natten hemma nu innan avfärd, ska bli så härligt! Men det är konstigt måste jag säga hur annorlunda det känns (definitivt mer nervöst) att resa denna gång, när man har någon annan än sig själv att tänka på.

    Ha en trevlig Halloween!

    kram N

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s