Randigt…

Det är något speciellt med randigt! Ebba och jag pratade på Skype igår och insåg att allt var som det skulle, vi hade bägge randiga tröjor – min en gammal svart-vit urtvättad Lindex-variant och Ebbas från HM Sonia Rykiel. Fröknarna på dagis skrattar åt Kitty, Stella och mig ibland för det händer nog minst en gång i veckan att vi alla tre har randigt på oss… Nu känns det som om jag förföljs av HMs nya randiga kampanj på nätet, härliga färger! Får se om jag kommer förbi en butik närmsta tiden så jag kan spana in på riktigt. Man kan ju bli besviken på deras grejer ibland, kanske ser jag inte ut exakt  som i reklamen även om jag har på mig en sån där tröja? Hmmm…. Så kan det nog vara…

4 tankar om “Randigt…

  1. Hej Amy, jag läser din blogg och tycker så mycket om den. Du verkar vara en jättefin mamma tycker jag.
    Har du något tips på snälla bus under Halloween? Mina barn är 2 och 5 och kommer att gå till våra närmaste grannar.
    Trevlig helg!
    Kram Emma

  2. Hej Amy!

    Tack för din trevliga blogg. Jag upplever dig som så sympatisk – samtidigt är mixen av mammaliv och spännande liv i Philadelphia jätteroligt att läsa om. Så kul med bilder på dina söta barn och deras fina kläder! Jag har själv en 20 månaders dotter som jag också klär i randigt…. Bor på Östermalm i Stockholm där jag ibland ser din syster Ebba på håll! Det är så inspirerande att det går så bra för henne – jag har själv börjat söka jobb efter föräldraledighet och behöver all inspiration jag kan få! Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s