Halloween

Pust, nu är Halloween helt alldeles 100% över för det här året. Det var en kul helg, men det tjatades en del om godis kan jag meddela… Och det åts gigantiska mängder. Godis godis godis!!!! Men nu är (nästan) allt godis slut här i huset och det känns ärligt talat rätt skönt. Kitty var hur nöjd som helst med dagen, så roligt! En liten bildkavalkad:

Grannarnas avancerade pumpa…

Spindelnät hos våra närmsta grannar

Och en fot…

Stella lärde sig gå i fredags och dansar numera fram!!!

Två apor och en tigerpappa

Kitty och jag bakade Halloween-muffins, mycket gott…

 

9 tankar om “Halloween

 1. Grattis till Stella som går nu!! Härligt!!! Vilka fina apor;) Så härligt det ser ut med riktig höst!! Här är det varmt . yet again…

  kram!

 2. Väldigt söta apor 🙂 Här i Norge blev det debatt om Halloween, att det är en sån hemsk sak som bara fokuserar på dåliga saker, så några har startat en alternativ tradition, kallad HalloVenn… Tror de har missförstått lite kanske? Jag upplevde aldrig Halloween som nåt negativt i USA. Gör du?
  De enda som kanske tyckte det var negativt var barnen som fick russin hos mig, under parollen ”frukt är också godis”, he he (hade helt enkelt glömt köpa godis så det fick bli det som fanns i skåpen).
  Ha det bra!!

  • HalloVenn?! Hmm, förstår inte! Nej, här är Halloween väldigt positivt, lite folkfest på vår gata, alla grannar sitter ute på sina porches och dricker vin (inte barnen då!) med en stor godisskål till trick or treaters, man småpratar med andra föräldrar, barnen leker, på dagen dekoreras det och många karvar sina pumplyktor. Inte bara godisfokus alltså!

 3. Vilka söta apkostymer! Och Tigerkostymen ser också härlig ut (undra just om man hade fått på min sambo den…troligtvis inte här i Sverige).

  • Tror inte jag hade lyckats få på Jeff tigerkostymen heller men Kitty lyckades lätt 🙂 ”Pappa, du måste vara tiger och skrämma oss apor” – javisst sa pappa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s