HM Lanvin – ska ni köa?!

Lite spännande med nya bilder idag! Ebba, typiskt att du inte kunde gå och spana för oss… Om jag hade levt ett glamouröst partyliv hade jag nog gärna kämpat för att slita åt mig några klänningar när kollektionen har premiär… Men jag måste säga att Sonia Rykiels tröjor och halsduk passade mina behov något bättre. Hmmm, men det kanske finns något roligt halsband eller så, man vet aldrig!

6 tankar om “HM Lanvin – ska ni köa?!

  1. Hej Amy, får väl säga grattis till ditt stundande syskonbarn och att Kitty och Stella ska få en ny kusin! Är de glada? Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s