30 tankar om “Kusin vitamin

 1. Grattis till Ebba&J!! Och lite lustigt, flera har ju kommenterat det länge men hon bara förnekat fast det varit så uppenbart 🙂 Hon måste ju iaf vara en bra bit på väg eftersom det syns så mkt.

  • Hej Louise! Tack för grattis. Ja, det är inte så ”lustigt” utan finns helt enkelt olika skäl till att jag inte valt berätta om detta förrän nu. Så kan det vara och jag är glad att folk respekterat det. Babyn kommer i vår! Bästa hälsningar från Ebba

   • Ja visst kan man förstå att man vill vänta med att berätta, speciellt som offentlig person. Då är det väl också ännu svårare att dölja eftersom så många ser en hela tiden… Lycka till med graviditeten och babyn! //L

 2. Grattis och vad kul! Man far val sjalv bestamma nar man vill beratta, jag vantar en liten svensk-amerikansk bebis i slutet av februari och sa inget pa jobbet forran i v22. Da hade jag lyckats dolja det ganska sa val med hjalp av stora skjortor och tunikor. Jag ar ju ingen offentlig person som Ebba, men jag tyckte det var skont att det bara var de allra narmsta som visste fram tills dess. Kram och lycka till!

 3. Men oj vad Stella har ändrat utseende – hon var söt innan men nu är hon ju otroligt söt! Åh vad roligt med en liten kusin till tjejerna. Så skönt för E att ha dig att kunna bolla allt med. Kram e

   • Ja hon har blivit så lång helt plötsligt! Nu är det svårt med klädstorlekarna, speciellt här när de heter ålder istället för centilong, känns knäppt att köpa strlk 6 år men oftast är det faktiskt det som passar bäst 🙂 Så kul att prata mage och bebis med Ebba! Kram

 4. Så roligt! Grattis Ebba med pojkvän! (Känns meningslöst att gratulera i bloggen, kommer ens alla över 400 kommentarer att hinna läsas, kan man undra.)
  Noterade nog att Ebba skickligt faktiskt bara dementerade att hon hade fem bullar i ugnen, men avskrev ändå graviditeten då eftersom jag inte trodde att hon skulle halvluras heller. 😉

  Instämmer med Elin, både om söta Stella och att kunna ha en syster att prata med. Åh, enda gångerna jag känner att jag saknar en syster är när jag läser din och Ebbas blogg och ni skriver om varandra. (Det är faktiskt sant!)
  Drömde om er i natt, hur jag och mina storebröder slogs vilt på marken och ni svävade över oss, hållandes om varandra, i änglalikt ljus, och såg nöjda ner på oss där vi slogs och själva var ni så goda vänner. Gud vad töntigt det känns att skriva det här, men jag drömde faktiskt det!
  Inte för att jag för något i världen vill byta ut mina bröder, men tänk att ha en SYSTER!
  Och vara klar med sin utbildning, känns som jag har pluggat i 10 år nu.
  Slog mig även, när jag läste Ebbas tävling om vilka 4 man vill äta middag med, att jag faktiskt gärna hade lagt två platser på er. Jag har följt Ebbas blogg sedan Expressen, och din sedan Kittys egna. Det känns som om man känner er! Och man känner sig så fånig och knäpp när man skriver sådana här kommentarer, men har man läst någons blogg flera gånger i veckan i flera år är blir de ju som goda bekanta till en!

 5. Åh, vad roligt, grattis! Jag misstänkte det; såg Ebbaa på tv i veckan och hon hade så bysliga stora kläder på sig och såg likson lite rundare ut än vanligt… men man vill ju inte fråga det kan vara fel ; ) och jag är oxå sån som ville vänta in i det längsta med att berätta.

 6. Åh vad roligt, grattis grattis till blivande kusiner, moster, mamma och pappa!! Jag känner mig helt uppspelt över detta, höll på att trilla av stolen när jag läste nyheten på Ebbas blogg i går;-)

  Ska bli så kul att följa er alla!

 7. Ah hurra hurra! Kan riktigt se Kitty framfor mig nar hon ska pyssla om sin lilla kusin. Grattis till fina basta Ebba Von Sydow!
  Vilken lyckost som inte bara har en stora syster att bolla graviditets symptom med men en storasyster som ar lakare pa kopet:) Guld vart.
  Tanker pa er allihop!

 8. Grattis! Till dig som ska bli moster. Jag håller med Ebba, det kan jag rekommendera!
  Stort grattis även till Ebba givetvis som ska bli mamma!

  Hälsningar från Gbg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s