Stella McCartney kids

Nu kan ni spana in Stella McCartneys barnkollektion, gullig stil tycker jag! Åh, en del bebiskläder skulle ju passa bra till både flicka och pojke – kanske något för lillkusinen. Tack för era kommentarer, det ska bli så kul och spännande att vara moster!

Annars klar med läggningsproceduren här hemma. Stella somnar som en stock på några minuter men Kitty vill gärna att mamma ska komma in några gånger extra och stoppa om, lägga filten på exakt rätt sätt, fixa med ett gosedjur osv… Och en yttepyttesaga till såklart…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s