Ni glömmer väl inte…

Att spana in Ebba i Gokväll då och då! Vi hänger med så gott vi kan via SvtPlay. Det är verkligen ett mysigt program! Perfekt att ha på i köket när man fixar till exempel. Kitty gillar också men hon blir väldigt irriterad på Ebba ibland när hon inte svarar. Ärligt talat, kan förstå att all den här teknologin blir lätt förvirrande för en 4-åring. Först pratar man med alla på datorn (Skype), sen filmar jag och pratar med iPhonen, tittar på tv på datorn, så kommer plötsligt moster Ebba på datorn men vägrar att prata med Kitty… Men det löste vi med att snabbt ringa upp istället, med min iPhone – då ville Kitty såklart filma sina muffins med telefonen och visa Ebba, krångligt!

13 tankar om “Ni glömmer väl inte…

  1. Men åh, så himla sött! ”Ebba! EBBA!”
    Men ja, klart det är svårt för ett barn att fatta, jag fattar knappt själv alltid…
    Älskar dina små videoklipp! Och Kittys (eller om det är Stellas) söta uggleväska!

  2. Det är ju nästan så man gör likadant själv ibland! Kitty eller Stella har samma lunchbag som min son – den med ugglan! Hur söt som helst! Hoppas vädret är OK i Philly, här i NY är det kallt och regnigt.

  3. OHH du hade inte slutat blogga! jag tappade bort dig någon gång efter mama-bloggen (följt dig sedan veckorevyn) och har många gånger funderat på hur du har det. Shiit vad stor stella blivit också. Detta gjorde min dag, nu ska jag kvällsläsa hela din blogg här och ta igen allt jag missat 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s