Dagens topplista

1. Ingen konkurrens om första platsen! När min kompis och jag sprungit vår morgonrunda surrade telefonen – sms från Sverige, min bästis fick en liten flicka imorse, åh, känner mig fortfarande alldeles glad och uppspelt! En liten bebis, får se henne i december, iiiii… Måste sluta surfa runt efter babykläder nu…

2. Vi lyckade byta från att springa 10 miles till 5 miles i söndagens race… Tror att det kommer passa oss bättre i backig terräng, man måste tänka på dagen efter också – benen ska gärna finnas kvar och fungera! Träningen har inte varit riktigt så intensiv som vi kanske tänkt oss…

3. Tidig matshopping på Trader Joe’s efter springrundan – första gången jag helt sluppit trängas där och det var faktiskt härligt!

 

2 tankar om “Dagens topplista

  1. Later harligt med en loprunda pa morgonen! Anmalde mig till lotteriet for NYC Marathon tidigare I veckan (hjalp!). Vi far se i april om jag kommer med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s