Söndagkväll

Skön slapp söndag idag höll jag på att säga… Men jag började faktiskt dagen med ett ”trailrace” i en skog 40 minuter utanför stan. Sprang tillsammans med min svenska kompis och det blev verkligen en rolig utflykt! Strålande sol, friskt och härligt. Kändes så bra att vara ute. Gänget här hemma hängde på lekplatsen och där var visst varenda barn i området så de hade kul också.

Men annars har vi kört maratonvikning av tvätt. Gigantiska berg är nu fint hopvikta och insorterade i rätt lådor. Känns som att vi börjar veckan med ganska bra ordning. Igår hade vi en lång dag. Bröllop och sightseeing i Washington, Vita Huset var ju väldigt spännande att se måste jag säga. En av min mans före detta studenter arbetar där, tyvärr var han just nu i Japan för att förbereda inför Obamas besök där tror jag men hans kompis som arbetar för Joe Biden tog oss runt istället. Vi fick se ”The Oval Office”, Rose Garden osv och så såg vi Bo springa omkring på en gräsmatta! Det var förresten en annan före detta student som gifte sig. Så vi kände inte så många på bröllopet men det var ändå rätt så trevligt…

Nu dags att avsluta söndagkvällen med lite glass, hoppas att ni har haft en bra helg!!!

4 tankar om “Söndagkväll

 1. Hej Amy
  Jag skulle behöva lite hjälp om möjligt.
  Tänkte ev. åka till New York i februari för att shoppa med en vännina .
  Jag har varit i New york flera gånger förut men det var över 20 år sedan.
  Går det att få tag i vårkläder i februari? Eller är det vinterkläder fortfarande.?
  Är det en bra tid att åka?
  Övriga tips eller kommentarer är jag tacksam för med.

  • Hej Madde! Förlåt sent sent svar!!! New York i februari kan vara kallt – kyliga vindar, men roligt ändå såklart, vi svenskar vet ju att man bara sätter på sig varma kläder! Helt klart är det vårshopping som gäller, kanske en del vinter-reafynd. En dag på Woodbury commons, en jättelik outlet utanför stan kan vara roligt. Fråga gärna mer och ber om ursäkt för att jag glömde att svara här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s