Inget nytt

Nej, inte så mycket att rapportera härifrån den här veckan! Mini-dansparty med Grateful Dead efter middagen (köttfärssås med linser från frysen, åh vilken lyx det är att äta rester ibland) – Stella börjar bli riktigt stadig på benen nu. Höll på att bli alldeles galen på en sån där ”self-checkout” maskin i mataffären. Alltså ärligt talat, det tog mig nog nästan 40 minuter att betala för varenda grej blev fel. Usch, fick sån där hemsk stresskänsla i hela kroppen – det är under sådana stunder man borde lära sig att meditera och ta djupa andetag istället! Hörs snart igen 🙂

 

En tanke på “Inget nytt

  1. Brukar undvika self-checkout av samma orsak. O så hoppas man ju på att butikerna har kassabiträden även i framtiden o inte bara datorer …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s