Nybadade

2 glada och nybadade flickor i Kittys säng! Matchande extragosiga pyjamasar med fötter från OshKosh. Nu sover de gott bägge två och jag ska snart ta mig ett bad också tror jag. Jeff är på konferens i England så det är ju lite tomt och tyst. Men ett bad och sen tv+tidningar+glass med en filt i soffan tror jag blir en bra plan!

18 tankar om “Nybadade

  1. Härligt!

    Tittade just på en liknande säng till Stella på IKEA, det är dags för en big girl bed;)

    John är bortrest han mé, i Montreal, så jag o Stella kör ”fredagsmys”:) Jag har tillomed satt upp lite adventsljustakar… aningens tidigt, I know – but oh, sooooo cozy! haha! Bara lussebullar, glögg och pepparkakor kvar, och vi är redo för advent! Trevlig helg!

    • Åh härligt med julmys! Jag är också redo för advent 🙂 Sängen minnen är det har jag för mig, köpte faktiskt två för jag tyckte den var så gullig, en till Kitty och en till Stella när hon blir lite större.

    • Jaaa! När jag ska tappa upp vatten till Kitty och Stella måste jag ständigt påminna mig om att de vill ha ”kallt” vatten, åtminstone jämfört med mitt…

  2. Ahh vilka sotnosar! En fraga till dig, for nattetid nar din minsta sover, fran det att hon var nyfodd, anvande du tacke eller sovpase? Skot om er! towe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s