Hängslebyxor

Kitty gillar hängslebyxor, hon hade två par hängsleshorts i somras och nu vill hon fortfarande ha på sig dem men med byxor (ja, byxor, inte leggings som jag föreslog) under.  Tänkte jag skulle köpa nya långa men OshKosh-favoriterna finns bara upp till 5T på deras sida nu, så kom jag på att kolla lite på ebay. Har inte ebay-shoppat på länge och hade nästan glömt hur kul det kan vara! ”Vann” ett par jättesöta (tror jag i alla fall) julröda manchesterhängslebyxor till Kitty igår för 8 dollar – ok, och så kostade ju shipping nästan 8 dollar också men rätt bra pris ändå… Hoppas de kommer snabbt!

4 tankar om “Hängslebyxor

  1. Jag har ett par små OshKosh-snickisar som pappa hade med sig hem till mig från USA när jag var liten (i slutet av 70-talet…) 🙂 Mamma har berättat att jag älskade att ha de på mig, och sorgen var stor när jag växt ur dem. Tänk om Ebay hade funnits då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s