Hej hej hej!

Ett litet eftermiddagshej från mig. Tar en paus, mailar lite med Ebba och ska sätta i en rågkuse i rosten + göra en jättekopp varm choklad. Pratar planer med mannen, hmmm, vi har liksom inte riktigt kommit fram till när vi ska åka till Thanksgiving-middagen hos hans moster utanför New York. Via New York sent ikväll? Via Connecticut dit vi åker efter middagen? Köra direkt imorgon tiiiiiidigt. Till saken hör att man såhär runt Thanksgiving kan fastna i en sån där megalång och hemsk trafikkö. Kanske ok utan barn, men inte så roligt med två otåliga bak i bilen. Inga beslut än så länge!

Bild från helgens picknick på lekplatsen. Kitty och jag är helt överens om att en picknick är något av det bästa man kan hitta på! Speciellt med nybakade morotsmuffins.

7 tankar om “Hej hej hej!

    • Skorna är alla dagisfröknarnas favoriter! Stella kan faktiskt ha extrastretchiga skinny-jeans nu (stor storlek upprullade) trots sin runda form 🙂

  1. Happy Thanksgiving! Har precis varit ute och tittat pa nar de blaser upp ballongerna infor morgondagens Macy’s Thanksgiving Parade och imorgon blir det varm choklad och se pa paraden och senate middag med all the trimmings hos goda vanner!

    • Åh vad kul! En av våra grannar pratade precis om det igår, hur roligt det var när de var i New York ett år och tittade på ballonguppblåsningen. Låter som ni har en härlig thanksgiving day planerad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s