Jag vet…

Dåligt med bloggandet! Men den här bloggen får ju vara lite upp och ner sådär tycker jag. Just nu mest eftersom jag är superduperstressad och lite lätt panikslagen inför att skriva det där jidrans provet igen nu på onsdag. Onsdag – alltså idag är dan före dan före dan, men inte på något mysigt julmys-sätt. Men man kan ju faktiskt bara göra sitt bästa.

Helgen har i alla fall varit fylld av roliga aktiviteter: glögg, fantastiska lussebullar och risgrynsgröt hos svensk kompis på lördag förmiddag, brunch hos kollegor till Jeff igår (och Stella förälskade sig i en liten hund med något långt franskt namn, ville bara krama och krama och njöt av den mjuka pälsen) sen hem för snabbt ombyte och så gick Kitty och jag på Nötknäckaren – jultradition här i USA. Kitty är så stor nu och det var så kul att göra något bara med henne. Vi hade lyssnat på musiken och läst om historien i en bok hela veckan så hon var superpeppad. Med lite godis i fickan satt hon snällt under hela baletten. Mycket spännande var såklart också att vår grannflicka Olivia medverkade, Kitty försökte vinka!

 

22 tankar om “Jag vet…

 1. Massa lycka till på provet! Jag bodde med 2 medicinstuderande i Ungern när de läste inför detta prov så jag har ett hum om hur mycekt material det är… Det kommer säkert gå bra!!
  Vill Kitty ha gröna kulor i granen? 🙂 Söt som alltid!

 2. Håller tummarna för dig på provet! Tycker du är fantastisk som pluggar till något så omfattande samtidigt som du verkar vara en toppenmamma till era fina tjejer. Kör hårt!

 3. Lycka till Amy! O du har helt rätt, man kan inte göra mer än sitt bästa. Hur det än går tycker jag du e superduktig med mycket plugg o mamma till 2 småtroll. Hoppas det går bra. Unna dig en stor kaffe o något gott från starbucks när du pluggar…

 4. Jag tror på dig, du kommer klara det där galant! Tro på dig själv så ska du se att allting löser sig:) Du har ju klarat fem supersvåra år på läkarlinjen hemma i Sverige! Du är duktig! Kram

 5. Ah, vilken harlig helg! Haller alla tummar och tar, det gar sakert bra, man kan bara gora sitt basta.
  Stort lycka till pa onsdag!

 6. Tack för era snälla ord 🙂 Nu kör jag igång sista pluggdagen här! Kan knappt tro att om några dagar sitter jag och mina flickor på flyget till Sverige (nej till Oslo förresten och där hämtar världens bäste pappa/morfar!)

  Kramar!

 7. Masse lykke til på prøven i morgen, det går helt sikkert bra! Og tenk så herlig det blir etterpå, når du kan slappe av og bare kose deg med juleforberedelser de neste ukene 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s