Tomtestädning

Kitty städar mormors kök, mycket nöjd med sin tomtedräkt! Vi har varit på julkalas med luciatåg idag, så mysigt. Vi njuter av allt det vintriga allihop, Kitty allra mest och Stella minst. Kul att vara här!

2 tankar om “Tomtestädning

  1. Härligt att vara ”hemma” kan jag tänka mig? Söt Stella är i Stella McCartney for GAP-tröjan. De var jag som vann en sån förra hösten och nu till våren blir det tillskott i vår familj om allt går som det ska och då ska den minsann komma till användning! Kul att du börjat uppdatera lite mer, förstår att det inte är det lättaste, med barn, jobb, plugg och allt annat som ska hör livet till. Hoppas ni får en mysig vistelse hemma i Götet och en härlig jul i Sälen! Kramar Mikaela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s