Grått, halt, regnigt…

Ja, så är det i Göteborg idag! Vi hade tänkt oss en någon slags liten utflykt på förmiddagen men i allt det hala bestämde vi oss för att halka omkring hemma på gatan istället. Rätt trevligt det också och i eftermiddag blir det lek. Nu sover Stella, Kitty tittar på Saltkråkan och jag tänkte ta mig en dusch efter att ha hackat is från trappan – får helt klart räknas som träningspass, pust!

Kitty och Stella är alltid mycket upptagna, de har så mycket att fixa med! Skrubba skåp, ta ut teburken, ställa in teburken, ta ut den igen, sopa lite, sopa lite mer… Känner mig slapp i jämförelse 🙂

14 tankar om “Grått, halt, regnigt…

  1. Här i Uppsala yr snön för fullt utanför fönstret så det känn skönt att kunna sitta inne och värma sig med en kopp te och tända ljus. Då är det ju riktigt mysigt med ovädret! Skulle dock njuta ännu mer om jag slapp plugga inför en tenta imorgon, men desto skönare blir det ju med lov sen. Hoppas ni får en mysig dag inomhus 🙂

  2. Här i Uppsala yr snön för fullt utanför fönstret så det känns skönt att kunna sitta inne och värma sig med en kopp te och tända ljus. Då är det ju riktigt mysigt med ovädret! Skulle dock njuta ännu mer om jag slapp plugga inför en tenta imorgon, men desto skönare blir det ju med lov sen. Hoppas ni får en mysig dag inomhus 🙂

  3. Har i Greensboro ar det nastan Goteborgsvader med.. vaknade i morse och da var det pudersno utanfor, men nu sporegnar det i stallet. Pa nagot satt tycker jag det ar ganska mysigt det med, det paminner mig sa mycket om Goteborg!

  4. Ja, samma jeansklänning som funkade den där andra gången! Så fint tycker jag, passar perfekt över t-shirt/polojumper och leggings. Tack 🙂

  5. Kitty var väldigt söt i klänningen! Ni får introducera henne för Madicken som har klänning hela tiden så kanske hon vill ha lite flera klänningar.

  6. Amy, kan du inte uppdatera från din resa i Sthlm, var det mysigt? Ps. Undrar om du var lika stor som Ebba under dina graviditeter, menar det inte alls i negativ bemärkelse, det stålar ju onekligen om henne-så vacker! Men du ser mycket smalare ut, är det bara bilderna? Kram!

  7. Åh vad glad jag blev när jag hittade din blogg tack vare din kommentar i Ebbas dito! Jag har saknat ditt bloggande, visste inte att du börjat igen. Dina döttrar verkar härliga och jag gillar ditt sätt att blogga. Och dina recept! 🙂
    Ha en riktigt skön ledighet i Sverige!

  8. Tänkte papssa på att önska dig och din familj: En mysig Julhelg och att ni får ett toppenår 2011! Här i västerås har vi idag -23c! Mvh CeciliaS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s