Dan före dan…

Nja, det är ju faktiskt dan före dan före dan idag men på något sätt har jag lite dan före dan känsla. Ikväll blir det julmiddag med massor av kusiner, paket är inpackade, julskinkan griljeras just nu i ugnen. Kitty stack iväg med min moster för att hämta storkusinerna (eller småkusinerna, de är mina kusiner så små jämfört med mig och stora för Kitty!) så de hinner leka en stund. Imorgon bär det av till Sälen. Håll tummarna för att snökaoset uteblir!!!

Gjorde marsipangris i helgen (uppäten) men glömde det där med att man liksom inte gör ett separat huvud. Kitty gissade hund, katt och häst innan jag fick avslöja att det var en gris…

Hoppas att ni alla har det bra mitt i julförberedelserna! Åh så mycket mys 🙂 Fullt upp, men trevligt är det. Mamma och jag julklappsshoppade på Åhlens igår kväll, tänk att de hade öppet till kl 22. Vi hade kul!

3 tankar om “Dan före dan…

    • Ja här är det vitt och kallt! Det är ju lite ovanligt men kul såklart. Har gjort många sorters julgodis men nästa år ska jag pröva din marsinpangris, ser jättegod ut. Ta det lugnt i trafiken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s