Konstigt

Vi säger alltid innan jul att vi inte ska fokusera så mycket på julklapparna, nu när vi firar i Sälen åker man ju skidor på julafton, bastar, gör en hel del annat än bara julfirande helt enkelt! Men på något sätt blir julklappsskörden ändå rätt rejäl – och det ser allt trevligt ut med massa fina paket under granen…

Förresten, griljerar med nytt recept från förra veckans GP, luktar väldigt gott, har inte smakat än! Blanda 1/2 dl ljust muscovadosocker, 1 ägg, 2 tsk malen kanel, 3 msk dijonsenap, rivet skal från en apelsin + 1 dl ströbröd i en skål. Bred på skinkan och griljera mitt i ugnen, 200 grader, ca 10-15 min. Nyfiken på att smaka snart 🙂

2 tankar om “Konstigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s