Hemma!

Skriver på datorn här hemma i TV-rummet. Vi kom tillbaka till Philly för en vecka sedan efter nästan två härliga veckor i Sälen. Så mysigt! Och nästan allra roligast – Kitty har lärt sig åka slalom, fixade riktigt fina svängar de sista dagarna.

Just nu försöker jag skaka av mig någon slags obehagskänsla. Jeff och jag såg ”Black Swan” ikväll. Bra (och ååååh vad vacker musiken är) men faktiskt mycket läskigare än jag hade trott, hu, sådär så jag nästan inte kunde titta under vissa stunder. Nyfiken på om Natalie Portman får en Golden Globe på söndag – lite nyfiken på att spana bebismage också 🙂

Och så lite skidåkning, trist att det inte blir någon åkning på många månader nu!

5 tankar om “Hemma!

  1. Jag vet, Stella mycket nöjd med sin storasyster och vill gärna åka hon också! Kramar, ser fram emot att spana på söndag eller när man nu kan se på svtplay!!!

  2. Duktiga Kitty! Inte dåligt, men man ska ju börja i tid som man säger 😉 Välkomna hem och välkommen tillbaka till oss, dina läsare! Har ju saknat dig!
    Har hört mycket om den filmen och jag blir lite sugen på att se den, vi får väl se när det kan bli… har en tendens att rinna ut i sanden alla filmprojekt! Ta hand om er. KRAM

  3. Hej! Vi sitter två förkylda tjejer i Sthlm o tittar på skidfilmen. Mycket uppskattat av lilla O, snart 1,5. Hon vill se igen o igen. Dina ungar är för söta! Tack för att du delar med dig i din fina blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s