Två vakna två sover…

God morgon söndag! Stella och jag äter frukost och läser tidningen, resten sover gott. Kitty var uppe lite extra sent igår, kunde knappt sova för hon var så uppspelt efter att ha varit och sett Tangled med pappa. Jag vaknade med lite ont i halsen, bu, hoppas jag inte åker på Stella och Kittys förkylning… Igår anmälde vi oss till vårens träningsmål: Broad Street Run i början av maj. Det ska bli kul att komma igång med träningen ordentligt igen! Tänk, det var ju faktiskt något som jag satte igång med förra året, springandet alltså, det hade jag inte trott om mig själv för några år sedan!

 

6 tankar om “Två vakna två sover…

  1. Kul! Lycka till med traningen! Har anmalt mig till NYC Marathon (far se om jag kommer med) sa nu ar det 5K och 10K loop som galler I var (fast varen kanns langt borta just nu;-))

  2. Vad duktigt, 1.5 mil – det hade jag aldrig fixat. Älskar att gå långt, men just att springa tycker jag är plågsamt.

    Bor lite längre norrut, Toronto, & undrar om du har lärt dig att få till kanelbullar på den här sidan atlanten. Vill så gärna baka, men klarar aldrig av något annat än kakor. Så fort det krävs jäst blir allt stenhårt & platt. Några tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s