Snöblandat regn

Hu, vädret här idag är inte att leka med, snöblandat regn och massor av äckligt slask på gatorna… Dessutom hoppade Kitty och Stellas förkylning till slut på mig över helgen och nu rinner näsan. Förmiddagen tillbringades på Trader Joe’s och därefter stack vi till doktorn för att Kitty skulle få spruta. Det blev en hel del skrik och sparkar, ”dumma dumma dumma mamma, dumma doktorn, dumma allting!!!!” men sprutan fick hon i alla fall… Och efteråt varm choklad + mini-donut på Starbucks för att hon hade varit duktig, hmmm, eller nja, snarare för att det utlovats innan sprutan…

Stella jobbar annars hårt här hemma, hon tränar basket för fullt, en blivande stjärna?!

 

9 tankar om “Snöblandat regn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s