18 månader!

21 januari – Stella är 18 månader idag och det firade vi med att gå på ”checkup” hos doktorn. En liten spruta blev det och lite gråt såklart men annars gick allt som en dans. En stor och glad tjej är hon! 83 cm lång, 12,8 kg tung. Sen en snabb Starbucks-kaffe/varm choklad/äpplejuice och därefter fick vi skynda hem eftersom jag hoppades att vår torktumlare skulle bli fixad. Den är rätt viktig i vår familj – det var dagens underdrift…

Tyvärr var det något ganska svårlagat + dyrt som behövde fixas, reservdelen hade de inte inne just nu heller, tumlaren visade sig vara från 1976!!! Borde nog köpa en ny, men en ny får vi inte ner i källaren för trappan har byggts om. Suck! Så även om det kostar ungefär lika mycket att laga som att köpa ny så blir det väldigt krångligt med en ny… Och förra veckan lagade vi en termostat, veckan innan en dusch. Jobbigt att ha hus ibland, men roligt också…

Alltså de var sååååå söta (hmm, tyckte mamman här i alla fall) när vi satt och väntade på doktorn. Kitty ”läste” om hundvalpar för Stella, pekade och visade!

4 tankar om “18 månader!

  1. Stora tjejen nu 😀 . Sååå söta är de.

    Vad himla trist med tumlaren 😦 . Vi har samma problem med en frys i källaren.

    Hoppas du har en härlig helg. Kram Linda

  2. Vad jobbigt med torktumlaren! Själv har jag inte tvättat på EN MÅNAD för kretskortet till tvättmaskinen är sönder (tur att jag har varit shopoholic innan och har en del kläder att ta av medans det blir fixat). I lördags kom reparationsmannen, och då hade han FEL KRETSKORT! Vi får se hur länge detta går till. Kanske måste springa över till grannen och tvätta snart. Tur att jag inte har småbarn! 🙂

    ”Grattis” till att allt var bra på checkupen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s