Gäsp…

Kitty är nu inskriven, jippi! Så skönt att ha det här avklarat. Jeff ställde sig i kön tillsammans med några kompisar vid midnatt. Då fick vi plats 15. Jag löste av lite innan 5. Känns som en lång dag idag!

15 tankar om “Gäsp…

    • Ingen syskonförtur tror jag, är redan lite nervös för det här systemet funkar ju liksom inte i längden så då kanske de kör på lotteri istället, hu…

  1. Vad bra! Har ar det dags for oss att soka till Kindergarten for 2012 nu I host, med playdates, ERB prov samt intervjuer (var samma sak for pre school, fast inget standardiserat prov da…) Inget jag direkt ser framemot. Bara I New York;-)

  2. Låter som vi hade det vid universitet här i Finland när vi ville anmäla oss till språkkurser. Helt galet! Men jättebra att ni lyckades! Grattis!

  3. Grattis vad skönt! Det blir en så mycket enklare vardag om det inte är så långa avstånd för hämtning och lämning. Hoppas Kitty kommer att trivas.

  4. Halloj,

    det var länge sedan jag ”hann” skriva kommentar men läser din blogg precis som förr… Skolor och köer, ja det är helt hysteriskt. När Nils var 30 dagar gammal anmälde jag honom till ett par av Stockholms skolor men insåg ganska tidigt att jag var alldeles för sent ute och han kommer aldrig få plats… Nu bor vi ju utanför stan och skolan tvärs över gatan (6-årsverksamhet och sedan upp till 3’e klass) har närhetsprincip och där är vi faktiskt svårslagna! Hoppas allt är bra med dig annars. Tror till och med att jag glömt att gratta dig att du lyckades med provet. Skönt att ha det bakom dig!

    Kram och må så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s