Barnsligt roligt…

Förra helgen var jag ju på babyshower, så mysigt och trevligt! Och vilket pysselparadis. Jag blev nästan svimfärdig när jag såg alla supersöta små knappar, band, blommor, glitterlim och så vidare… Så himla roligt. Några bilder hann jag ta också:

Lappar som man fick knyta på sitt verk

På kvällen var jag så pysselinspirerad och föreslog för Kitty att vi skulle kunna dekorera T-shirtar på hennes 5-årskalas. Hon blev lite fundersam, ”ska alla göra t-shirtar åt mig då?” frågade hon. Nej, alla kan göra sina egna och skriva sitt namn på tyckte jag. Men Kitty tyckte inte alls att det var en alldeles fantastisk idé: ”mamma, alla mina kompisar har så många t-shirtar redan ju…”, ja det är väl så. Jag tror nog att hon kan ändra sig dock! Eller så får väl jag stå där och pyssla i alla fall.

8 tankar om “Barnsligt roligt…

  1. Ibland blir ju ambitionen högre än vad som är praktiskt genomförbart, men visst vore det roligt med ett gäng 5-åringar som satt stilla, pratade och pysslade. Sannolikheten att de river halva huset är nog lite större, tyvärr 😉
    Jag får tacka för tipset och se om jag kan få min 6-åring intresserad 😉 KRAM och ha en bra snöig dag

  2. Åh, jag var på babyshower förra helgen & hade älskat att pyssla! Den jag gick på var trevlig men mer ”mingel”, ordnar jag en egen en vacker dag så tänker jag definitivt inspireras av denna.

    p.s. Lite knasigt att fråga så här genom dig, men jag hade så gärna velat lämna en kommentar & gratta Ebba till bröllopet men jag får inte svts kommentarsfunktion att fungera… Hade du kanske kunnat fråga henne hur det görs lättast?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s