Snö!

Även om det snöar lite varje vinter här i Philadelphia pratar man aldrig om det som om det vore vanligt. Nej, det är liksom SNÖN KOMMER!!!!!!! SNART!!!!! Och på nyheterna sätter de genast in extrasändningar som kallas ”STORM WATCH” som man bara inte får missa. Men förra veckan blev det i alla fall rejält med snö. Vi kunde knappt öppna vår lilla grind och Kitty + Stella fick årets första lediga skoldag pga snö. Riktigt mysigt faktiskt! Och för mig som började på nytt jobb förra veckan var det faktiskt rätt så skönt att få en slapp hemmadag…

8 tankar om “Snö!

  1. Åh vad jag längtar efter ett rejält PA-snöoväder! 🙂 Här kommer det lite is och sen är skolorna stängda i två-tre dagar. Tydligen var förra veckan första veckan som barnen gick en full vecka i skolan här nere.. Grattis till nya jobbet, vad kul, vad skall du göra (om du har lust att berätta alltså)? Och vad kul att följa Ebba och hennes graviditet, jag tror hon är ungefär en månad efter mig. Hjäääälp, det går så snabbt nu! kram!

    • Hej! Ja, det är ju faktiskt rätt mysigt med snö ändå 🙂 Tack, roligt att komma igång med jobb här, jag är forskningsassistent och hjälper till att utvärdera ett program som City of Philadelphia satt igång för att försöka få invånarna att ändra sina matvanor och röra på sig mer. Åh, spännande med bebis, då är det ju dags jättesnart för dig då! Ebba har ju inte ens två månader kvar, det ska bli så roligt! kramar

  2. Spannande med nytt jobb! Vi missade precis forra veckans snostorm da vi var i Disney World (sa roligt!) och nu far vi sno/is storm imorgon och pa onsdag och sedan annu em snostorm lagom till helgen;-)

  3. Som i Sverige då, här snöar det i och för sig varje år men ändå får alla någon form av snö-chock, otroligt!

    Kul med nytt jobb, hoppas du kommer trivas bra! 🙂

  4. Grattis till jobbet och vilken viktig fråga! Mysigt att få en dag tillsammans och med snö. jag måste erkänna att jag gillar vintern, att få vara inne och läsa böcker och dricka gott the eller kaffe.

  5. Skrev precis om det här fenomenet imorse. Själv bor jag i Toronto & tycker väl att det borde vara lite bättre ordning på saker & ting – men det är det alltså inte. Eftersom jag kommer från norrland & har bott fem år i Skåne har jag många gånger skakat på huvudet över den där förvåningen som uppstår varje år i & med snöfall. Fast sedan jag flyttade hit 2007 har jag helt fått reviderat min syn på snöröjning, Sverige är grymt bra på att hålla efter vintertrafiken – även nere i de södra delarna!

  6. Likadant som i New York. Jag har bott här i snart 19 år. Varje år snöar det (och ibland ganska mycket) och varje år – det slår aldrig fel – blir alla lika förvånade. SNÖ!? Wow! Det värsta är att jag har blivit lite likadan själv: Snö – då kan vi ju inte gå ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s