Lycka

Vår alldeles splitternya och gigantiska torktumlare! Äntligen… Installerades i fredags efter upprepade misslyckade försök att laga den gamla. Drygt fyra timmar tog det killen att först montera isär maskinen till småbitar, bära ner, sätta ihop och så skrota vår gamla. Nu tumlas för fullt här hemma, tvättalper talar vi om!

Stella visar förresten sin nya favoritgest, hon hötter med fingret mot Kitty när hon blir arg. Till exempel här, när Kitty tyckte att Stella borde hoppa in i torktumlaren. Behöver jag säga att Kitty tycker att Stella är den mest irriterande människan i hela världen när hon håller på sådär?!?! Som storasyster kan jag faktiskt förstå Kitty lite…

11 tankar om “Lycka

  1. Kitty får storasyster-sympati från mig med 🙂 Har två yngre bröder och de kunde vara rätt så irriterande när vi växte upp, och av nån anledning fick alltid minstingen minst skäll när vi gnabbades… Tur det ändras när man blir vuxen 🙂

    Men Kitty får väl inte för sig att lura in Stella i torktumlaren när du inte ser…?

    • Jo det tror jag allt kan hända, hoho… De gick in i badrummet och stängde om sig idag, jag tittar in och vad gör Stella då? Doppar tandborsten i toaletten medan Kitty hejar på, yuck!!!!

  2. Gud så glad jag blev när jag hittade din blogg!! Följde dig förut men visste inte att du börjat igen!! Vad mycket rolig läsning jag har att ta igen nu! Hoppas du haft en bra dag 🙂

  3. Att ha ett syskon måste vara helt underbart när man är liten även om man säkert tycker att det är jobbigt också. Vi har en liten kille på 2 år och hoppas att han i framtiden ska få ett litet syskon att retas med. Härligt med torktumlare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s