Pyssel

Kitty har blivit en riktig pysslare – kul! Så ikväll jobbade vi lite med vårt stora projekt: skriva Valentine’s kort och packa in små presenter. Vi har fullt upp! Fortsätter imorgon… Nu är det ju inte många dagar kvar.

13 tankar om “Pyssel

    • Det är verkligen stort här också, alldeles galet! Gäller liksom att ha koll som mamma, första året Kitty firade Valentines i skolan hade jag ingen aning om att alla kompisarna skulle få kort och så…

  1. Hej, jag har en fråga bara! Pratar du svenska med Kitty och Stella och din man engelska?
    Kommer dom få läsa hemspråk senare i skolan?

    • Hej Cissi! Jag pratar bara svenska med Kitty och Stella och jag försöker prata svenska med min man också, men är lite dålig på det… Han pratar en del svenska men mest engelska med dem. Det finns ingen hemspråksundervisning i skolan här, men en svensk skola med lektioner en gång i veckan en bit utanför Philadelphia. Hoppas kunna få dem att behålla svenskan!

  2. Hej! Kan du inte berätta lite om ditt nya jobb? Vad det innebär? Hur fungerar det med barnen, livspusslet du vet! Tack för rolig blogg!

    • Åh, jag vet precis vad du menar med livspusslet! Att hitta den där balansen, hinna med allt hemma, umgås med barn, ensamtid med mannen, jobb, karriär… Nu arbetar jag 3 heldagar i veckan, 1 dag hemma ensam då jag fixar med allt annat, lyxigt att ha den där dagen! Och så är Kitty och Stella hemma med mig på fredagar. Jag jobbar med ett forskningsprojekt, vi undersöker urvalet av nyttig mat i små mataffärer typ Seven-eleven etc i olika delar av Philadelphia. Jag åker runt och kollar, riktigt roligt faktiskt! Framförallt är jag glad att ha fått in en ”fot” i den här forskningsgruppen eftersom de håller på med precis det jag är intresserad av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s