Och här sitter jag…

Trots att Kitty och jag jobbade med våra Valentines hela veckan hann vi inte klart. Så nu sitter såklart mamman här och skriver det, hmmmm, jo typ 34:e Valentine’s kortet! Men med Grammys-galan i bakgrunden är det rätt mysigt pyssel, fast jag ser fram emot att bli klar också. Måste bara skriva alla Stellas kort först, men hon har inte lika många klasskompisar som tur är!

Hemma efter en fullsmockad helg, måste lägga upp bilder från vårt Valentines-firande hos svärföräldrarna i New York igår, massor av hjärtan och fint! Innan dess 3-årskalas i Harlem, idag Kung-fu-födelsedagskalas för en av Kittys bästisar Amalia och dessutom en sväng till Brooklyn för att ta en titt på 10 dagar gamla Adelaide. Ååååååååååhh……

Hörs snart, hoppas ni alla haft en trevlig helg!

5 tankar om “Och här sitter jag…

  1. Verkligen fullsmockad helg : )
    Bilder vore kul, har sett att det kan bli ca 15-18 plusgrader i NY nu i veckan, vädret kan verkligen växla.. Här i sthlm är det full vinter så det blev mycket snowracer men också hemmahäng och melodifestival!

  2. Glad alla hjärtans dag! Varför inte fira kärleken :-). Det får bli lite hemmamys här dock. Lägga stora tjejen och så får bebistjejen vara med när vi äter extra god middag och pratar ikapp lite… Ska iväg och handla lite gott och åka förbi sjuka svärmor med en liten blomma.

  3. Man blir så nyfiken med sin syrra, är hon på BB?? Antar du inte får ”outa” det innan hon själv sagt det, men man kan ju alltid testa 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s