Ständigt pigg

Hej! Nu är Valentine’s Day färdigfirad och den här veckan är det ”Teacher Appreciation Week” så vi firar lärarna istället. Igår firade vi dessutom President’s day, eller nja, firade gjorde vi inte direkt men Kitty och Stella var lediga från skolan så vi var hemma – playdates inplanerade både förmiddag och eftermiddag – trevligt. Jag åkte på Stellas senaste förkylning över helgen och var fortfarande febrig och snuvig igår. En typisk mammadag alltså: innan barn hade jag nog ägnat min lediga dag åt att ligga på soffan och läsa tidningar, dricka te och friskna till men igår hoppade jag istället upp kl. 7 och hade fullt upp hela dagen… Men frisk har jag blivit i vilket fall! Ebba blev imponerad av Stellas extrema aktivitet när vi skypade häromdan, finns det någon i hela världen som kan jämföra sig med en en liten ettochetthalvtåring när det gäller pigghet?! Titeln på det här inlägget gäller i alla fall inte mig, det kan jag lova 🙂

Ebba och jag något matta, Stellas energi fortfarande på topp…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s