Ösregn

Men jag är glad att det inte snöar! Sååå trött på vinter nu, dags för vår. Vi fick en liten retsam förhandsvisning av våren förra fredagen då det plötsligt blev nästan 20 grader varmt. Man kunde liksom se hur glada och pigga alla blev genast. Nu nästan helg och vi planerar för fullt. Känns som mycket planering just nu. Planera playdates, andra dates, aktiviteter osv. Anyway, här kommer några sena bilder från vårt Valentine’s kalas!

Framförallt Stella var extremt nöjd med sina solglasögon…

7 tankar om “Ösregn

  1. Oh vilka fina grejer, såg lite Valentines grejer när jag var där fast den dagen var över. Jag var i New York förra fredag och det var underbart. Vi gick runt på stan i tunn kofta och shoppade. Lördagen var dessvärre hemsk, otroligt kallt. Men vi var glada för smakprovet av våren vi fick. -det var så roligt att besöka USA efter 11 år och det är ännu längre sedan jag var i New York. Hittade massor av kläder till barnen och även mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s