Redo

Svärmor har sett till att vi är 100% redo för kvällens gala. Kakor med de nominerade skådespelarna på? Javisst! Inte kan man vara seriös utan dem, hihi… Annars njuter jag av att våren är här, hoppas, hoppas, hoppas att det är på riktigt den här gången. Sprang imorse utan massor av extra lager – härligt! Hoppas att ni alla har en trevlig söndag, so long 🙂

7 tankar om “Redo

 1. Kanske är jag bara hungrig men de såg faktiskt ganska goda ut 🙂

  Här i Norge är det väldigt lite Oscars-stämning och väldigt mycket VM-stämning (skidor)…men jag ser glatt fram emot frasiga klänningar och glamor på TV några timmar istället för svettiga män i tighta dräkter 🙂

 2. Vad festligt! Heliga högtider i USA skall firas ordentligt förstås 😉 här hemma blir det tyvärr för sent. Hoppas ni får en mysig söndagkväll!

 3. Hej hej!
  Jag brukar kika in här emellanåt men tror inte jag har kommenterat här men där du bloggade tidigare. Där jag bor är det mellanting mellan vinter o vår. Gräs och asfalt ligger bar och det mesta är gråbrunt. Temperaturen pendlar kring nollan men idag blåser det ialla fall inte. Så mysigt att läsa om K och S. Jätterolig läsning, ja även dina små&stora iakttagelser så klart! Håller med om att en kopp kaffe kan vara dagens ibland.
  Jag har en fråga om J.Crew. Hur är deras damstorlekar?
  Tack på förhand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s