Vår?!

Lite varannan dag väder här i Philly nu. Soligt och vårigt i lördags, ösregn hela dagen igår, blåsigt och kyligt idag, brrr…. Men häromdagen såg jag några små modiga snödroppar sticka upp, härligt! Kitty och Stella njuter av att vara ute utan jacka, lite kallt blir det i och för sig.

På väg på treårskalas, i motvind… Stella iklädd finaste kalasklänningen från moster Ebba!

8 tankar om “Vår?!

 1. Men herregud vad stora flickorna har blivit! Det var ju inte länge sedan Stella var bebis! Och Kitty ser ju jättestor ut plötsligt. Ja alltså inte big stor men grown-up stor. Ja, du fattar. Söta är dom iaf!

 2. Oj vad jag längtar efter våren! Lite bitterljuvt att se hur snödropparna blommar i Philly när vi i Helsingfors lär ska få mera snö på tordag igen. Som om inte det räcker redan. Undrar just när vårblommorna skjuter upp här – vi ännu har en meter snö på gården och ännu mer i drivorna. Suck.

 3. Jättesöta! Visst är det fantastiskt när man äntligen kan skippa jackan?? Något som är fint med att bo i Texas med småbarn 🙂 ha en bra helg!

 4. Vilka härliga bilder!
  Kan du kanske tipsa om någon bra webshop i USA där man kan beställa Urban Jungle vagnar som skickas till Sverige? Har sökt som en galning på nätet men inte hittat någon 😦

  • Jag köpte vår urban jungle från joggingstroller.com för några år sedan men vet inte om de skickar internationellt… Hmm, du har ingen som reser till USA?!

   • Tack för tipset! Jo, jag har vänner som ska till USA i juli och augusti. De har erbjudit sig att köpa men bebisen kommer i maj och storebror är bara 1,5 då så vi behöver en vagn från dag ett 🙂 då vi även har en fyraåring att hålla reda på…puh. Ska kolla upp joggingstroller. Har nu även fått ett tips på en webbutik i Holland.
    Vilket I-landsproblem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s