Men hallå

Varför öppnar den här affären när jag precis varit i New York? Nu kommer jag nog inte dit igen på några veckor, buhu… Låter ju helt underbart. Åtta ton smågodis. Jag blir helt galet sugen ju! Men snart kan jag shoppa upp ett litet lager i Sverige i och för sig, inte dumt det heller 🙂

9 tankar om “Men hallå

  1. Hoppas det går så bra för dem att de öppnar internetbutik så vi andra långt ifrån NY kan få behoven stillade också! 🙂 Konstigt det där med att FDA inte tillåter ett naturligt färgämne när det finns så mycket konstigheter som är tillåtna här.. Kul att se nya kort på Stella och Kitty i tidigare inlägg, de är så fina och har blivit så stora!

  2. Åh, vad härligt med svenskt smågodis i New York. Hoppas att det går bra deras företag men det måste det ju göra eftersom det amerikanska godiset inte alls är lika gott. 🙂

  3. Hej!
    Hade tänkt tipsa om en butik i Malmö som lär ha ”utskeppning” av godis. Nu har jag bara köpt på plats men kanske är de även bra på att skicka som jag har hört att de gör. Gottelisa heter affären(på Engelbrektsgatan tror jag) och deras godis är helt underbart gott o fräscht.
    Bra idé i NY. Tycker att vår svenska lösgodistradition är oslagbar:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s