Goodie bags – check!

Imorgon är det alltså dags för vårens stora händelse i familjen! Eller ja, nu när jag skriver inser jag att det kommer ju faktiskt hända något annat väldigt stort i dagarna, en ny kusin, det slår väl allt, fast det kan ju också hända imorgon… I vilket fall, imorgon firar vi Kittys 5-årsdag med stort barnkalas! 22 barn och 24 vuxna har jag på min lista. Puh… Jag kommer att sjunka ner nöjd (förhoppningsvis) i soffan när kalaset är över.

Goodie bags med djurmönster fixade jag framför teven tidigare i veckan. Pajer är bakade, 5 stora, gissar att jag kommer att få mycket rester! Men det blir inte dumt att ha i frysen. Två med trattkantareller och parmesan, två med spenat, feta, soltorkade tomater och lök. Sist men inte minst bacon+körsbärstomater. Kitty och jag bakade muffins imorse, tigerfrosting åker på imorgon! Svärföräldrarna tar dessutom med sig stor tårta från NYC… Allt känns under kontroll, eller någorlunda i alla fall…

7 tankar om “Goodie bags – check!

 1. Harligt tema! Har var det Star Wars som gallde i januari da det var 4-ars kalas. Hoppas Kitty far ett fantastiskt 5-ars kalas (men hur kan det inte bli bra med tiger frosting;-))

 2. Roligt med kalas men hjäälp vad många ni blir 🙂 Tror du att det är för att det är USA och allt är stort där eller skulle kalaset blivit såhär stort även i Sverige?
  Vad läggs det i goodie-bagsen och vad är tigerfrosting?
  Till en helt annan sak: pratar barnen alltid svenska med dig, t.ex. när de ska fråga dig något?
  Lycka till med allt kalasande, kommer sägert bli toppen!

 3. Vilka goda ”paj kombinationer”. Ska testa någon av dem. Vi ska snart ha 4-års kalas här hemma och det blir Spindelmannen tema i år igen 🙂
  Lycka till med kalaset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s