Puh!

Sitter i soffan efter mycket lyckad dag! Massor av kul men just nu framförallt härligt att ha kalaset avklarat. Vi kollar basket och äter rester: tårta, pizza, pitachips, dip och lite grönsaker för syns skull… Kitty verkade supernöjd och det är ju det allra viktigaste, hon tyckte det var lite tråkigt att hon måste vänta ett helt år till nästa kalas bara. Nej, nu faller mina ögon ihop, gäsp och godnatt!

9 tankar om “Puh!

  1. Skont att ”kalasandet” ar over for iar- fa se nu om det blir en liten kusin i fodelsedags present 😉

  2. Hörrö Amy… Du drar ju till NYC emellanåt. Har du tips på vettiga hotell och barnvänliga aktiviteter? Min lillebror gifter sig i Seattle i höst (sept) och vi funderar på att kombinera trippen med några dagar i NYC på vägen hem. Med två barn ( 5 år och 10 mån, då). Vet inte om det är helt galet men vi är så sugna på the big apple. Blir bara som en avslutande guldkant på en fantastisk resa, sen får väl jag och maken ta oss dit själva och göra vuxengrejer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s