Moster är på väg!

Rapporterar från Newarks flygplats och om några timmar går planet till Stockholm. Visst kändes det lite ledsamt att vinka till alla sötisar hemma men åh vad jag ser fram emot att träffa lillasyster + bebis och många andra såklart. En liten minisemester blir det, så härligt! Snart laddar jag upp med tidningar, böcker och godis… Tre timmars väntan i all ensamhet på en flygplats känns som mammalyx av bästa sort 🙂

20110412-015626.jpg

En tanke på “Moster är på väg!

  1. Härligt även om jag förstår att det kniper i hjärtat att lämna tjejerna. Idag började Nils på fotbollsskolan. Tror dock att det var lillebror som var mest exalterad och blev smärtsamt varse att det inte var han som skulle få vara där och springa runt med de större killarna…. Hoppas flygresan går bra och tänk, snart får du snusa bebis hemma hos Ebba!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s