Marianne!

Åh, ni kan inte tänka er så söt hon är…. Det är något alldeles speciellt med ett sånt här pyttelitet varmt knyte och luktar gott gör hon också. Jag är så glad att jag kunde få till några dagar här nu precis i början. Idag har vi tagit en barnvagnspromenad i vårsolen och lyckades tajma in allt så bra att det till och med blev lunch och latte utomhus. Nu har jag Marianne-ansvar medan Ebba sover lite. Snart kommer lillebror med middagspizzor och smågodis. Ser fram emot en trevlig kväll! Mina favoriter hemma i Philadelphia verkar klara sig bra de också, ganska skönt att få längta lite extra ibland. Nej, nu måste jag nog sitta och titta på min lilla systerdotter ett tag till, vi hörs!

18 tankar om “Marianne!

  1. Vad mysigt, Amy. Jag känner er ju inte alls – förutom genom era bloggar – men gläds med er :):) Och med resten av er familj, såklart.

  2. Tänk att ha en så luttrad och erfaren syster! Lyckliga Ebba säger jag! Och grattis till dig Amy, fin bild på er två!

  3. Åh vad fina ni är! Det är märkligt vad man känner man kommer nära människor man bara läser om. Jag gläds med er allihop! Grattis!

  4. Vilken gullig bild! Jag forstar att det ar mysigt att fa kvalitetstid med familjen och att fa halla i lilla Marianne. Imorgon ger jag mig ut och springer sjalv, eller ja, med ljudbok som sallskap. Far duga nar du inte ar har:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s