Gäsp

Konstigt det där med jetlag, när man åker åt Sverigehållet brukar man bli morgontrött men istället vaknade jag 5 imorse och kunde bara inte somna om. Efter att ha legat och vridit mig ett tag och inte lyckats fick det bli uppgång istället. Inte så dumt att ligga i sängen och läsa svenska tidningar ett tag dock. Nu får det nog bli kaffe och en liten frukostsmörgås, sen springtur runt Djurgården med lillebror. Ser ut som en vacker morgon så det ska faktiskt bli riktigt härligt! Måste ju se till att hålla uppe springandet för om två veckor är det dags för årets Broad Street Run

I eftermiddag hoppar jag på tåget till Göteborg. Imorgon har jag en stor uppgift (tycker jag i alla fall!) och det är att bli gudmor till sötaste lilla Cornelia. Så roligt det ska bli! Sen tillbaka och krama Marianne några gånger till på söndag och på måndag bär det av hemåt igen. Kommer att bli härligt att krama mina små flickor och min man då!

Stolt mormor och moster med lilla Marianne i vagnen. Vad min konstiga min beror på? En stor chokladbit i munnen…

18 tankar om “Gäsp

 1. Amy, både du och Ebba är unga och fräsha men er mamma ser ju inte ut att vara mycket äldre! En mormor brukar väl ha rynkor… Ha en fortsatt trevlig Sverigevistelse!

 2. Så fint bilde, du og mammaen din er utrolig like! Ha en fin søndag, og en fin påske i Sverige- selv drar jeg til Paris i morgen 🙂

 3. Såg på Ebbas blogg att du gjort en fantastiskt god middag. Vore jättesnällt om du skulle vilja skriva ner recepten. Tror nog att fler är intresserade av dom.

  Glad påsk!

 4. Grattis till tillskottet! Även jag är nyfiken på dina påskrecept. Jag minns hur du gjorde en otroligt god grekisk ungsomelett för nått år sen som jag provade. Den har blivit en mycket uppskattad standardrätt hos mig numera. 🙂

   • Hej Amy! Vad bra att bloggandet finns på din to-do-list denna vecka! Har längtat att du skulle börja blogga. Grattis på födelsedagen i efterskott!

 5. Hej!
  Hoppas att allt är bra med dig och familjen.
  Tycker du verkar vara en super tjej/super syrra och kollar ofta in på bloggen för o se vad som hänt sen sist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s