Oj, oj, oj…

Men nu har jag allt blivit en otroligt slapp bloggare. Måste ta tag i mitt fotande igen, har faktiskt inte laddat upp bilder från min ”riktiga” kamera sedan januari. En rejäl paus! Har ju med mig telefonen överallt men bilderna blir ändå inte lika bra som med kameran. I vilket fall, igår firades mors dag här i strålande solsken. Som en härlig svensk sommardag! Vi åkte på utflykt till en park på förmiddagen, på eftermiddagen långlunch med vänner på vår lilla gård medan Kitty ritade (en sån koncentration man kan ha som femåring, ja vissa dagar alltså…) och Stella sov. Stella växer annars som ogräs, tror att hon kommer förvåna alla hemma i Sverige i sommar!

Kitty ledde truppen runt fontänen, varv efter varv… En del plask hanns med också!

11 tankar om “Oj, oj, oj…

  1. Kul att höra av dig igen! Jag har följt dig sedan du bloggade på VR, och minns att jag speciellt fastnade för dina beskrivningar av helt vardagliga ting som hus, shopping och matlagning. Du får gärna lägga in nya inspirerande recept åt oss som lider av middagsångest lite nu som då! Hoppas du kommer igång med fotandet igen, och ha en skön sommar där borta!

  2. Oj vad Stella vuxit ja! 🙂 Brukade läsa din blogg ofta men nu har jag av okänd anledning (livet i allmänhet, antagligen..) varit dålig på att läsa bloggar det sista. Sen såg jag Stellas fina flätor i Ebbas blogg och blev påmind om att kika in. Ska göra det lite oftare från och med nu, dina inlägg är så mysigt vardagsinspirerande, blir sugen på att fixa med lite bak och pyssel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s