Just nu

Efter något misslyckad förmiddag i parken (Kitty grät och skrek för att vi inte hade med oss rätt snacks, Stella slog och skrämde en fyraårig pojke, suck…) har vi nu en lugn stund: Kitty sitter och pysslar, Stella sover, jag ska kasta mig i en fåtölj och bläddra i diverse tidningar + se om jag hittar något kul recept i Gwyneth Paltrows kokbok som kan testas i helgen. Hoppas ni har en härlig fredag!!!

9 tankar om “Just nu

 1. Jag gör det samma, dvs myser med tidningar 😉 här blir det mama, allure och town and country. Lite tidningsalappande är precis vad man behöver när ungarna varit på högvarv..
  Är gwynets bok ngt att ha? Jag läste att även Eva longori komma ut med en har du sett den?

 2. Låter härligt, och precis vad du behöver för att vila upp dig, kan ju helt omöjligt vara många dagar kvar nu! Superspännande 🙂 Gillar faktiskt Gwyneths bok, tänkte testa ett recept på bakade sötpotatisar med apelsin och kryddor rätt snart, många snabba enkla pastatips etc. Evas har jag inte sett än!

 3. Haha… vilket skratt jag fick mig. Hårda brudar dina två små, bäst att veta tidigt vad en vill ha! 😉 Hoppas ni får en härlig helg. Kram!

 4. Vad kul det lät att Stella slog och skrämde en fyraårig pojke! Fast det kanske inte var så kul för dig just då…
  Jag gillar också Gwyneth Paltrow’s kokbok.
  Ha en fin helg!

 5. Kul att du är tillbaka med bloggen. Trevligt veckoslut! skulle vara kul att höra lite om ditt löptränande

 6. Det små vet vad det vill! Min lilla kille kan ibland skrämmas med att säga nu ska jag slå dig som trollet till andra barn. Han har tittat på Trolltyg i tomteskogen som just nu är gömd här hemma.
  Hoppas det blir smaskigt och trevlig helg!

 7. Åh vad kul med ny kokbok! Jag älskar kokböcker och har mååååånga. 🙂 Såg att du hade fru Seinfelds också, är den värd att köpa?

 8. Usch, sånna där dagar är bara för jobbiga 😦 .

  Vad kul med ny kokobok. Du får recensera sen. kram kram Linda

 9. Ååå vad härligt att läsa om andras usla, ”misslyckade” dagar! Inte för att jag alls är glad att du hade en dålig dag i parken men uppfriskande att höra att man inte är ensam i världen (jag VET att jag inte är det, men alltid trevligt att bli bekräftad 🙂 Saknar dina recept som du alltid lade upp förut!

  Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s