Min middagsdate

Dagens middagsdate: Kitty! Vi hade världens mysigaste eftermiddag/kväll tillsammans. Först teater i Old City, sedan strosade vi till Society Hill där vi åt middag på Pizzeria Stella, såååå goda pizzor… Och gelaton till efterrätt var inte dum heller. Kitty gissade helt rätt att jag ville ha spenat på min pizza och kaffesmak på min glass. Stella verkade nöjd med att ha sin pappa för sig själv några timmar också. Nästa punkt på programmet den här lördagen: Grey’s Anatomy och en chokladbit!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Oj, nu blev det plötsligt ett bildspel. WordPress har hittat på lite nyheter tror jag. Kitty under trädet väntar på bussen hem. Stella och Kitty pustar ut efter att ha hjälpt till att städa en lekplats imorse!

4 tankar om “Min middagsdate

  1. Vilken mysig dag ni verkar haft! Och jag har fått upp ögonen för Philly, dina bilder tyder på att det är en fin och trevlig stad. Gillar verkligen bildspelet, fiffigt! Ha en fortsatt bra helg!

  2. Bra ide det där att dela upp sig ibland. Lite lättare att få tid och ro med sina barn när man inte har så många att fokusera på 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s