Fullt upp

Oj, oj, oj, ingen rast ingen ro de senaste dagarna här! Barnkalas och därefter borta på middag i söndags, ganska sen hemkomst dessutom… Middag här hemma igår, blev faktiskt alldeles otroligt nöjd med maten, recept bland annat från Laurie Davids bok The Family Dinner som jag gillar skarpt. Det blev garam masala-rostad blomkål, rostad sötpotatis, quinoa med curry och kale (hmm, vad heter kale på svenska? för lat för att kolla just nu…), rajita med koriander och kummin, naan-bröd, kycklingfiléer, en riktig fest 🙂 Ska se till att lägga upp lite recept! För övrigt är jag väldigt imponerad av Stellas fröken som gör de mest vackra frisyrer på henne. Tydligen tycker hon att det är så roligt och sitter gärna still och leker frisörsalong. Har inte sett några som helst tecken på detta hemma, det kan jag lova… Nu dags för tvättberg och ljudbok!

6 tankar om “Fullt upp

  1. Kale= grönkål eller kruskål enligt tyda.se. Jag älskar tyda.se. Och den blir bara bättre och bättre hela tiden. Jag har tidigare gjort lite översättningar från engelska och svenska och där vanliga ordböcker inte räckte till funkade tyda.se ofta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s