Trevlig helg!

Tittar in och önskar trevlig helg 🙂 Här har det varit fullt upp senaste veckan, förra helgen åkte vi till New York, på 24 timmar hann vi med två födelsedagskalas + en brunch i Brooklyn, innan resan fotbollsavslutning och picknick i en park. Mycket kul! Jobb i veckan och idag packar och fixar jag eftersom vi ”firar” Memorial Day Weekend i Connecticut, ikväll hoppar vi i pyjamasarna och kör till strandhuset, ska bli mysigt med bad och förhoppningsvis sol… Hoppas ni har det bra allihop!

4 tankar om “Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s