På ett tåg

Just nu är jag på väg till Boston! Ser fram emot 6 härligt slappa tågtimmar med tidningar, böcker och godis… På väg till min college reunion, 10 år har det gått, hu! Ska bli spännande att se alla och höra vad sol hänt! Ikväll blir det italiensk middag med 3 tjejer jag träffade redan första veckan jag kom. Alldeles ny i USA med lite knagglig engelska. Mycket har hänt sen dess men ändå känner jag mig i stort sett likadan på många sätt. Hoppas ni njuter av långhelgen i Sverige, om 10 dagar kommer vi!

20110603-024001.jpg

Ser fram emot att krama mina flickor + mannen på söndag kväll! De har en busy helg framför sig med bbq på skolan ikväll och block party hela dagen imorgon, pianoavslutning på söndag…

4 tankar om “På ett tåg

  1. Oj va kul med nya bilder på Kitty. Jag har följt din och din systers blogg till och från ända sedan Kitty föddes, helt otroligt vad hon har blivit stor. Onekeligen inget småbarn längre, så mycket händer i 5-6 års-åldern, en helt ny identitet växer fram. Och på bilden ser hon verkligen ut som ett skolbarn (hos mina egna var det myyycket viktigt;)) Helt knäppt vad fort det går. Men du kan verkligen vara stolt över dina fina barn.

  2. Jag hänger inte med. Visst tog du väl examen för ett tag sedan och inte för 10 år sedan!?

    Jag önskar dig en skön sommar i Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s