Nostalgi

På väg hemåt nu efter en härligt nostalgisk Boston/Wellesley-helg! Strålande sol hela tiden och mitt gamla campus var helt otroligt vackert, tror inte jag uppskattade det på samma sätt när jag var där… Så knäppt och roligt att se alla igen efter tio år!

20110605-054325.jpg

20110605-054357.jpg

20110605-054420.jpg

20110605-054429.jpg

Klassen 5 år över oss hade massor av barn som bar deras flagga, nästa jubileum får jag nog ta med mig Kitty och Stella så de kan hjälpa till! I vår klass var det en hel del som hade bebisar (el runda bebismagar) med sig 🙂

13 tankar om “Nostalgi

 1. Åh, vad jag längtar till vår Homecoming 2011 i Sept – vet inte om vi kan hinna gå… men ändå! Min graduation var 6:e Maj 2001 och jag kommer ihåg mina första dagar på campus och i mitt dorm 1997 som igår! haha! Engelskan (!), vännerna, festerna och skolan! Ahhhhhhh – nostalgi!!!! härliga Canadensiska östkust!

  Hoppas du hade det så roligt så!!!! KRAM!

 2. Det verkar vara ett supermysigt ställe att plugga på! Jag blir verkligen sugen fastän det är 6 år sen jag läste klart min utbildning till arkitekt. 😉

 3. Amy! En fråga till dig som verkar baka mycket! Hur bakar man muffins så de blir så där supersaftiga och lite sega som de som ofta serveras till frukost i USA???? Har testat otaliga recept men de blir aldrig så, kanske du vet?? Trevlig Sommar!

 4. Åh, jag eftersöker receptet på bikarbonatbrödet (det som Ebba fick i julklapp en gång). Veckorevyn har ju tagit bort din gamla blogg. Och jag har ju dumt nog inte skrivit ner det.

  • Hej Victoria. Jag kanske kan hjälpa dig, jag tror att det är det här receptet du söker efter:

   2 dl dinkelmjöl fullkorn
   4 dl siktat dinkelmjöl (eller kärnvetemjöl med fullkorn)
   1 dl fiberhavregryn
   1/2 dl krossade linfrön
   1/2 dl solrosfrön
   1 dl cashewnötter (grovt hackade)
   1 dl torkade aprikoser (grovt hackade)
   2 tsk bikarbonat
   1 tsk salt
   4 dl naturell yoghurt
   1 dl lingonsylt

   Blanda allt utom yoghurt och lingonsylt, rör därefter i även dessa. Smörj en avlång bakform (ca 1,5 liter) och lägg i brödsmeten. Baka brödet i ugnens nedre del i ca 50-60 min, 200 grader.

   Lycka till med bakningen
   Anna W

 5. Amy! Jag har inte kommenterat på din blogg på länge, men nu när jag ser att du var tillbaka på Wellesley var jag tvungen! Jag har precis börjat på Mount Holyoke och I’m in love! Jag älskar college, alla traditioner och inte minst alla helt fantastiska kvinnor! Det skulle vara väldigt roligt att komma i kontakt med dig (skrev för läge sedan ett mail på din facebook) Om du ville skriva ett mail eller så skulle det vara extremt roligt! rehnb22e@mtholyoke.edu
  Kramar Ellen Rehnberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s