14 tankar om “Sommar…

 1. Hallå hallå!

  Jag läser Ebbas blogg flitigt och har under sommaren sett att du varit i sverige med dina tjejer. Jag kommer också från sverige och har varit här hela sommaren och väntar barn! 3 dagar kvar nu! Men annars bor jag och min man i Ontario Canada och det är så himla kul att förlja någon från sverige i nord amerika! Super kul att jag hittade din blogg och kan följa även dej på nätet!
  Ha det bra! Kram Victoria

 2. Hej Amy!
  Hoppas ni får en fin början på hösten! Skulle vara ytterst tacksam om du lade ut ditt granola recpet igen – har tyvärr tappat bort det.

 3. Åh så fin bild!! Kitty håller så mjukt och kärleksfullt i Mariannes hand, förstår att hon saknar henne. Hoppas du får en härlig höst med massa tid att skriva fina inlägg 😉
  Klem fra Oslo!

 4. Vi har verkligen haft en härlig sommar! Det är så roligt att få umgås med familjen i Sverige riktigt intensivt i några veckor! Kram och välkommen tillbaka till bloggen, nu drar jag igång den igen, får se hur det går 🙂 Ser den annorlunda ut för er? Ebba och jag ändrade runt lite!

 5. Ja, den ser lite annorlunda ut med ny fin header. Välkommen åter! Det blir spännande att se vad det är för projekt du & Ebba har på gång. En kokbok kanske? Lycka till hursomhelst!

 6. Hej Amy,

  vad roligt att du är tillbaka med blogginlägg. Härligt att ni har haft en fin sommar i Sverige. Lägg gärna ut goda recept i höst, det är inspirerande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s