Sommaren

Konstigt, men sommaren känns redan ganska långt bort! Tittar bland mina junibilder (måste framkalla några, trist att bara ha på datorn…) och det känns som evigheter sen vi var i Zermatt. Vilken härlig resa det var (nja, vistelse kanske jag ska säga, resan dit var helt okej men hela resan hem tävlade Marianne och Stella i vem som kunde gråta mest och högst på flygplan, oavgjort!) så kul nu när Kitty börjar bli stor och verkligen tycker det är spännande med nya upplevelser.

Nej, nu måste fixas, ikväll ordnar vi en liten kräftskiva hemma, årets första och sista för oss tror jag!

(hur söta är inte små knubbiga tvååriga ben?!)

5 tankar om “Sommaren

  1. Kul med fler uppdateringar och snygg ny heading (heter det så?). Ser sagolikt ut i Zermatt och coola Stella ser så nöjd o glad ut! Ser fram emot att följa er i höst, du har sån härlig, positiv blogg. Kram från Bergen

  2. Javisst kanns juni som en evighetssedan! Snart borjar Skolan och alla aktiviterer, harligt det med. Ser framemot att folja Er host men forst ar det Labor Day-vi aker till DC. Happy Weekend!

  3. Ahh sa sot! Vi har varit och hajkat i bergen med Dixie, hon alskar det. Hanger dock mest i ryggsacken och pa picnic filten. Tank att ni varit i Schweiz, hade ni kommit forbi Luzern hade jag bjudit pa smaskiga cupcakes. Kram towe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s