Helgplaner

Fortfarande ingen el i nästan hela den lilla stan i Connecticut där mina svärföräldrar har hus. Stackare! Vi hade planerat en tur dit i helgen eftersom det är Labor Day Weekend och därmed långhelg, men utan el stannar vi nog hellre hemma… Jeff är på konferens i Seattle, så Kitty, Stella och jag får se till att hitta på något kul ändå! Annars sitter jag här och tittar på Dance Moms, rätt så pinsamt program men jag har fastnat…

Fina färger, eller hur!? Martha Stewart Weddings är inspirerande även om man inte planerar bröllop 🙂

2 tankar om “Helgplaner

  1. He he, Martha Stewart Wedding var min last när jag bodde i USA. Svårt att få tag på den här hemma. Det finns så otroligt mycket fina tips i den, även om man inte har nån att gifta sig med (än). Men när han väl kommer…då är jag VÄL förberedd 🙂

    Har du sett denna sidan? Det är lite samma stil, MASSA fin inspiration:
    http://www.100layercake.com/blog/

    Kram Erica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s