Pajama Breakfast

Veckans viktigaste enligt Kitty: dagens ”pajama breakfast” på skolan. Jag såg till att randiga favoritpyjamasen (som håller på att bli lite för liten, äsch, caprilängd på byxorna funkar bra…) var tvättad och Kitty fnissade mycket när jag sa till henne att klä på sig imorse eftersom hon faktiskt skulle gå till skolan i pyjamas. Det blev en mysig frukost i morgonsolen, svalt och skönt, nu börjar temperaturen närma sig 30 och jag längtar efter höstväder…

Kolla in Kittys panna, där har hon fått världens största myggbett, vi blev verkligen attackerade igår när vi försökte sitta ute och äta middag, hu, fick springa in under vilt kliande. Stellas ben blev lite prickiga också…

6 tankar om “Pajama Breakfast

  1. Vilken mysig morgon 🙂 Det är så kul att följa din blogg igen! Ert väder är en kontrast till Ebbas & Mariannes i Umeå. Och till er förra helg med Irene…

    • Så kul med pre-k! Här fixar vi för fullt inför kindergarten, ryggsäck kom från Pottery Barn idag och ser fin ut, köpte även en kalender till Kitty, undrar om hon behöver det egentligen… Men det kan vara roligt för henne tänkte jag. Gillar också skorna, har nästa storlek i rött, dem får hon nog börja använda rätt snart!

      • Ah, kommer ihag skolkalendern som man hade… Blir nastan lite nostalgisk. Vi kor kanken ryggsack model vanliga storlek nu nar det inte ar nursery school langre;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s