Imorgon ska Kittys öron fixas!

Precis en vecka innan skolstarten så det blir bra att få det ordnat, man måste ju höra ordentligt i skolan. Visst vet jag att det är en väldigt enkel och snabb operation men det där med sövningen känner Kitty sig i alla fall rätt nervös för. Mamma, du måste absolut säga till doktorn att jag INTE vill sova förklarade hon igår. Hmmm, förhoppningsvis blir det lugnt och bra imorgon ändå. Och jag tror att det kommer bli härligt för Kitty att äntligen få höra bra! Medan Kitty och jag är på sjukhuset så får Jeff och Stella gå på möte för alla nya kindergarten-föräldrar. Så det händer massor av spännande grejer imorgon…

Frukost på vår ”porch” innan sommaren, sovburriga hår!

1, 2, 3 nu hoppar vi! Hjälp, den här bilden får jag inte visa för Stella, favoritnallen i handen försvann tragiskt nog några dagar efteråt…

10 tankar om “Imorgon ska Kittys öron fixas!

  1. Ville bara önska Kitty (och dig) lycka till i morgon!!! De är jättesöta dina tjejer (jag har också två döttrar).
    Tack för att vi får ta del av din vardag! Det är roligt att läsa om hur andra småbarnsmammors vardag ser ut – särskilt i en annan del av världen.
    Kram Petra

  2. Ååå den nallen har min son nästan gosat sönder. Han älskar den och sover med den varje natt sedan 4 år. Du vet väl att den fortfarande säljs? Om Stellas längtan blir för svår… Fin familj verkar du ha, önskar er allt gott

    • Åh, måste nog googla och se om jag kan hitta en ny, jellycat har jag för mig att märket hette? Den har sån bra kramform på något sätt! Tack för tipset 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s